Om shopping & inredning

LED - bästa uppfinningen sedan elden


skrivet den 23 dec av Kajsa, klockan:14:18

Min far älskar LED. Säger man "led" till honom så börjar han skaka okontrollerat och tugga fradga. Nej, kanske inte riktigt så utan mer att det tänds en gnista i hans ögon. Och det är ju bra. För led är ju bra. Energisnålt och det gör det både billigt och miljövänligt. Nu finns ju även LED-lampor i olika färger och det tycker jag mycket. När de bara fanns i det där blåa ljuset så blev det så kallt ljus, men nu kan man ju använda LED överallt. Jag satte spotlights i taket på vårt nya hemma-spa och de går till och med att dimra.
 I år har min far "klätt in" en cykel i LED-ljusslingor från ljustema.se. Gult varmt sken som gör att man på kilometers avstånd ser konturerna av mammas gamla cykel. Jag tror det var de här han använde:

 

Brands 

 

Han köpte så många meter han ville och så kapade de upp led slingan åt honom. Hur smidigt som helst! Ljustema.se säger att de har de billigaste Ledstripes och det var ett bra pris. Nu måste jag nog gå ut till min far. Annars har han snart klätt in hela gården i LED.

/ Kajsa


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt