Om shopping & inredning

Mitt första blogginlägg


skrivet den 01 maj av Kajsa, klockan:15:42

Hej och välkomna till min blogg. Jag kommer främst att skriva om inredning och shopping som är mina största intressen, men det kommer nog även bli lite andra blandade inlägg. Jag tänkte att det vore bra att börja med en liten presentation av mig själv, so here it goes!

Jag heter Kajsa och bor i en lägenhet i Stockholm tillsammans med min sambo och vår hund Calle som är en dalmatiner. Är en nyutbildad massör (vilket min sambo tycker är väldigt praktiskt och bra!) och arbetar nu som det på ett väldigt trevligt spa. På fritiden tycker jag om att shoppa, träna och skapa underverk med min kära symaskin. Är nämligen lite av en hobbyskräddare.

Hoppas att ni vill följa min blogg. Jag lovar en stor portion shoppingtips och inspiration! 

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt