Om shopping & inredning

Prisa Jesus för clips löshår!


skrivet den 19 nov av Admin, klockan:08:46
Hej mina läsare! Längtar ni efter vintern?

Det har varit ett tag sen jag uppdaterade här och det beror på att jag helt enkelt har varit lat. Fick lite inspiration efter att jag blivit sugen på att köpa hårförlängning. Just nu så är mitt hår lite för kort för att jag ska kunna vara nöjd, och som tur är då att det finns en sån bra uppfinnings som clips löshår. En superenkel lösning för att man ska själv kunna beställa längden av sitt hår. Hade glömt av att jag hade några liggands hemma men fann de av en ren slump efter att jag letade igenom ett par kartonger. 

Dock så har jag färgat mitt hår sen jag senast använde dessa clips, så behöver att införskaffa några nya i en ljusare nyans. Har tittat runt på alla webbshoppar som jag lyckats finna, och har just nu lite beslutsångest. Vilket fall så är det snart jul och har redan börjat att längta. I vanliga fall så brukar jag inte vara den som uppskattar julen speciellt mycket men har för första gången på länge ändrat inställning. Vi ska vara hemma under julen och har tänkt att köpa en riktig gran det här året. Har annars tidigare haft en plastgran som inte alls ger samma känsla. 

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt