Om shopping & inredning

Shoppa symaskin på nätet!


skrivet den 12 jun av Kajsa, klockan:08:06
Äntligen har jag köpt min första egna symaskin! På nätet dessutom :). Bra länge nu har jag haft min mors hyffsat moderna Singer symaskin hemma. Till skillnad mot min kära mor så använder jag den i alla fall ett par gånger i månaden. Den svåra frågan var vilket märke jag skulle köpa. Jag gillar ju Singer och dessutom är den väldigt prisvärd, men frågan var ju om jag skulle satsa lite mer på en ännu bättre modell eftersom jag använder så pass mycket. Hur som helst så var jag ute på Google och sökte runt. Den butik som kom upp flest gånger på olika varianter av symaskin kombinerat med olika varumärken, var Symaskinswebbshoppen. Dessutom hade dom gratis frakt och snabb leverans! Sagt och gjort, jag beställde min alldeles egna symaskin och fick hem den i går! Det blev en Husqvarna och den är helt perfekt för mitt ändamål.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt